#летниремонти с Roca

Лятото е отпускарско време. Няколко горещи месеци, през които всеки отметва мислено (или пък не) оставащите дни до мечтания отдих. Лятото е сезонът, в който сякаш караш с 200 на път за морето, а когато дойде време да се върнеш към старото ежедневие все си измисляш оправдание.

„Още един плаж“

„Още една мента със спрайт“

„Още една разходка“

„Още едно губене по малките улички и радостите от него“.

Лятото е малко бягство от реалността, независимо колко хубава или лоша е тя. Лятото е всичко това и много повече. Понякога, освен с мирис на морска вода или планински въздух, то идва и със сутрешни заглушаващи звуци от строителни машини, постоянно чукащи на вратата майстори, дебел слой прах, големи черни чували чакащи да бъдат изхвърлени и ... всичко друго но не и почивка.

Как да превърнете #летнитеремонти в не само поносимо, но и удовлетворяващо занимание ще ви разкажем в следващите редове.

Ако това лято сте решили да се фокусирате върху банята си и превръщането ѝ в личен спа център, ще ви предложим няколко основни продукта, които да имате предвид, когато часът на ремонта настъпи.

Умивалникът

Испанският гигант в обзавеждането на баня от А до Я, предлага широка гама от умивалници, от които може да изберете. Стенни умивалници, умивалници върху плот, умивалници в плот, умивалници под плот, умивалници под мебел, умивалници за вграждане, конзоли и др. Уникалният дизайн на всеки от тях ви позволява да развихрите въображението си и да подберете онзи, който най-точно пасва предпочитанията ви.

Тоалетната

Без капка свян, можем да заявим, че тоалетната чиния е едно от най-любимите „места за отдих“ у дома. Четенето на вестник или списание, довършването на любима книга, постването на статус във фейсбук, и т.н. са само част от дейностите, които обожаваме да вършим именно там. За това, е от изключителна важност да изберете правилната. От Roca са се погрижили да съчетаят комфорт, качество и дизайн в перфектната комбинация за всеки вкус. Испанците предлагат и wellness тоалетни с безброй екстри като контрол на температурата, контрол на интензитета на водата, режим за спестяване на енергия, самопочистваща тръбичка и др. Май времето прекарано в банята ще се удвои ...

Ваната

Ако сте любители на взимането на дълга вана и разполагате с нужното пространство за такава е нужно само да изберете предпочитаната от вас форма/материал. Правоъгълна, ъглова, акрилна, чугунена или с хидромасаж – желанията ви ще бъдат изпълнени на мига. Освен това, за да бъде изживяването ви пълноценно и завършено, Roca предлагат и панели за вана и окомплектовъчни продукти (облегалки, крака и др.)

Освен посочените основни продукти за обзавеждане на банята-мечта, Roca предлагат и бидета, поддушови корита, паравани, спа, аксесоари, огледала, осветление и писоари. Колко хубаво, нали? А още по-хубаво е , че можете да намерите всичко, което ви е необходимо под един покрив в шоурума на „Стефан Вълев“ ЕООД. Нека #летнитеремонти започнат сега!